2001-2022 AK Parti Ağrı İl ve İlçe Teşkilatlarında Görev Alanlar İftar Programında Bir Araya Geldi.

Cumhurbaşkanı Sn. ERDOĞAN, 2001-2022 AK Parti’den Görev Alan Tüm Üyeleriyle “81 İl Kardeşlik Sofrası Aile İftarı” Programında Bir Araya Geldi.

2001-2022 AK Parti Ağrı İl ve İlçe Teşkilatlarında Görev Alanlar İftar Programında Bir Araya Geldi.
01 Mayıs 2022 - 13:53 - Güncelleme: 01 Mayıs 2022 - 14:38
 
 
AK Parti Ağrı İl ve İlçe Teşkilatları “81 İl Kardeşlik Sofrası Aile İftarı”
Programında Bir Araya Geldi.

Cumhurbaşkanı Sn. ERDOĞAN, 2001-2022 AK Parti’den Görev Alan Tüm Üyeleriyle “81 İl Kardeşlik Sofrası Aile İftarı” Programında Bir Araya Geldi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın video konferans ile katıldığı, “81 il kardeşlik sofrası aile iftarı” programında, AK Parti’ye gönül vermiş, emek harcamış eski ve yeni dönemde görev almış tüm teşkilat mensuplarıyla, bir araya geldi.

Ağrı’da “81 İl kardeşlik sofrası aile iftarı” Ağrı teşkilatlarında 2001’den bugüne kadar, AK Parti’de birlikte yol yürüyen AK dava adamları, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında Hatemoğlu’nda bir araya geldi.

Ev sahipliği yapan Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Milletvekili Ekrem Çelebi masaları bir bir dolaşarak, gelen misafirlerle hasbihal edip tokalaştılar.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı İl Bşk. Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Bşk. Savcı Sayan, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.

Hatipler tarafından yapılan konuşmalarda;Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını tamamlayana kadar durmayacağız, duraksamayacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin”. dediler

Daha sonra AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın video konferans ile katıldığı programda yaptığı konuşma, Ağrı AK Partili kadrolar tarafından dikkatlice dinlendi.

Ağrı Hatemoğlu toplantı salonunda gerçekleşen aile iftarı programına; AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı İl Bşk. Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Bşk. Savcı Sayan, Taşlıçay Belediye Bşk. İsmet Taşdemir, Eleşkirt Belediye Bşk. Ramazan Yakut, Hamur Belediye Bşk. Cezmi Ergül, AK Parti Belde Belediye Başkanları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Meclis Üyeleri, Merkez İlçe Bşk. M. Nuri Yıldız, Gençlik Kolları Bşk. H. İbrahim Selçuk, Kadın Kolları Bşk. Zeynep Eldem, 2001 Ağrı il ve ilçe teşkilat kurucuları, eski ve yeni il ve ilçe başkanları, AK Parti ana kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları Bşk. ve yönetimleri, AK Parti Ağrı il ve ilçe eski-yeni teşkilatlarda görev alan tüm üyeler katılım sağladılar.





 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum