Ağrı'da 20 yıllık altyapı sorunu çözüldü

Ağrı'da 20 yıllık altyapı sorunu çözüldü
11 Ağustos 2022 - 09:36
Ağrı’da 20 yıllık altyapı sorunu çözüldü

Ağrı kent merkezi 100. yıl mahallesinde bulunan 1273 ve 1277 sokaklarının altyapı sorunu Başkan Savcı Sayan’ın talimatı ile ekiplerin hummalı çalışmaları sonucunda son buldu.

Ağrı’da 100. Yıl Mahallesi 1273 ve 1277 sokaklarında 20 yıldır çözülmeyen, iş makinelerinin uğramadığı yerde Başkan Sayan’ın talimatları ile Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yoğun çalışması sonucunda bu sokakta bulunan vatandaşların altyapı sorunu çözüldü.

Ağrı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu gündem itibaren sürekli saha çalışmalarının içerisinde yer alan Başkan Savcı Sayan, kent merkezinde iş makinelerinin girmediği sokak adeta bırakmadı.

Kentin dört bir yanında devam asfalt çalışmalarının yanı sıra Başkan Sayan’ın direktifi ile tüm ekipler 7/24 çalışmalarının başında.


100 Yıl mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten mahalle sakinleri, “Yıllardır buralara kimse el atmadı. Mahallemizin bir yanında altyapı çalışması, bir yanında asfalt çalışması diğer bir yanında park bahçeler, temizlik. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum