Ağrı'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı Düzenlendi

Ağrı'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı Düzenlendi
24 Nisan 2022 - 00:11
 


Ağrı’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı Düzenlendi

Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği tarihte, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıl dönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.
Vatan sevgisinin ve hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın en güzel timsali olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kutlama programı, Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlendi.
Program; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş tüm silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygı duruşu, akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.
Coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı, anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz tarafından okunan şiirler ve yapılan gösterilerle sürdü.
Kutlama programı; Ağrı Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödül takdiminin ardından sona erdi.
Programın ardından, Kültür ve Kongre Merkezinde kurulan 23 Nisan konulu resim sergisini ziyaret eden Vali Varol, coşkusunu yağlı boya ile yansıtan evlatlarımızın resimlerini tek tek inceleyerek aydınlık yarınlar için en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Kutlama programında Vali Dr. Osman Varol’a; 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Yaşar Aydın, AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar ve çocuklar eşlik etti.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum