Ağrı Valisi Varol, STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Ağrı Valisi Varol, STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
19 Şubat 2022 - 15:31



Varol, STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
               
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Sivil Toplum Platformu’nu oluşturan STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıya Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra Vali Yardımcıları, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür V. ve ASTOP üyesi çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.
 
Toplantıda konuşan Vali Varol: “Ağrı’mız için çalışan her kesimden temsilcilerimizle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
 
ASTOP tarafından yapılan bilgilendirme sunumunun ardından toplantı, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin halihazırda yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi paylaşması ve Ağrı’mıza değer katmak için iş birliği içerisinde yürütülecek çalışmalara ilişkin görüşlerinin alınması ile sürdü.
 
Ağrı Barosu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Doğu Anadolu Sürücü Federasyonları, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği, Ağrı Kalkınma Derneği, Türkiye Emekliler Derneği, Safa Vakfı, Ağrı Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği, Organik Tarım Üreticileri Derneği, Tarımsal Kalkınma Derneği, Şehirler Arası Otobüs İşletmeleri Derneği, Mali Müşavirler Derneği, Tema Vakfı, Acil Tıp Teknisyenleri Derneği, Muhtarlar Derneği, Türkiye Yardımseverler Derneği, Ağrı Sürücü Kursları Derneği, Hamur Kalkınma Derneği, Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneği, Sebze Komisyoncuları Derneği, Şoförler Cemiyeti, Eğitim Gücü-Sen, Diyanet-Sen, Şeker-İş Sen, Bem-Bir Sen, Milli Beka Hareketi yetkilileri ve ASTOP Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda iş dünyasından tarıma, sağlıktan yardımlaşmaya, eğitimden turizme kadar ilimizde her alanda faaliyet yürüten temsilcilerin talep ve önerileri değerlendirildi.
 
Toplantı, Ağrı Barosu Başkanı/ASTOP Başkanı Mehmet Salih Aydın'ın Vali Dr. Osman Varol’a plaket takdiminin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum