Ağrı Valisi Varol, Vatandaş Ziyaretlerine Devam ediyor

Ağrı Valisi Varol, Vatandaş Ziyaretlerine Devam ediyor
10 Mart 2022 - 21:43
 
Ağrı Valisi Varol, Vatandaş Ziyaretlerine Devam ediyor

Her fırsatta hane ziyaretleri ve çarşıda vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bugün de Leylek Pınar Mahallesinde ikamet eden Eroğlu ailesinin evlerine konuk oldu. Cumhuriyet caddesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ile beraber her hafta geçekleştirdikleri hane ziyaretlerinde, bu hafta Eroğlu ailesini ziyaret ettiler.

Aile ziyaretinde ev ahalisi tarafından sıcak çayları eşliğinde sohbet edip talep ve isteklerini dinleyen Vali Varol, çocuklarla yakından ilgilendi ve çocuklara hediyeler verdi.

Ev ahalisinin ziyaretten duyduğu memnuniyetini esas alan bir anlayışla hemşehrilerimize en iyi şekilde kamu hizmetini sunma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Vali Varol, kendilerini ağırlayan aileye teşekkür ederek ziyaretlerini noktaladı.

Daha sonra Vali Dr. Osman Varol, Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yürütülen çalışmalar ve yapılacak yatırımlar hususunda esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Vali Varol, “bir araya geldiği vatandaşlarımızla sohbet edip aydınlık yarınlarımız olan evlatlarımızla yakından ilgilendik”. dedi




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum