AĞRI VE IĞDIR'LI VATANDAŞLAR İDARE MAHKEMESİ İÇİN ERZURUMA GİTMEYECEK

AĞRI VE IĞDIR'LI VATANDAŞLAR İDARE MAHKEMESİ İÇİN ERZURUMA GİTMEYECEK
18 Mayıs 2022 - 12:46 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 - 12:56
 



AĞRI’DA İDARE MAHKEME KURULMASI
İÇİN ADALET BAKANLIĞI'NDAN ONAY ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, AK Parti Hükümeti ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ onayı ile Ağrı’da İdare Mahkemesi kurulması için karar çıktı.

Ağrı’da kurulacak olan İdare Mahkemesi dolayısıyla Ağrı il ve ilçeleri, Iğdır il ve ilçelerinde vatandaşlar artık bir dava için Erzurum gitmeyecekler.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, İl Başkanı Halil Özyolcu ve Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesapları üzerinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a teşekkür ettiler.

Adalet Bakanı Bozdağ, TBB toplantısında yaptığı açıklamasında “Burada bulunan Belediye Başkalarımıza bir müjde vermek istiyoruz. Ağrı, Kars, Bingöl ve Kırklareli illerimizde yeni İdari Mahkemeler kuruyoruz. Bu toplantıya gelmeden önce İdare Mahkemelerinin kurulması için imzaları attım”.  dedi

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklaması
Ne dediysek o! Söz verdiğimiz gibi 2021 yılında ilimize İdare Mahkemesi kurulması yönündeki talebimiz netice vermiştir. Adalet Bakanımız Sn. Bekir Bozdağ’a ve Eski Adalet Bakanımız Sn. Abdulhamit Gül'e teşekkür ediyor, İdare Mahkemesinin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” .

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklaması
“Ağrı'mıza İdare Mahkemesinin kurulması ile ilgili adımı atan Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ beye teşekkür ederiz.
Ağrı'mıza Hayırlı ve uğurlu olsun”..

AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklaması
“Türkiye belediyeler birliği yönetim kurulu toplantımıza katılan Adalet bakanımız Sayın Bekir Bozdağ bey Ağrı’da idari yargı mahkemesi kurulmasına dair yazıyı imzaladım. Müjdesini verdi. Iğdır bize bağlandı. Artık Erzurum’a gitmek zorunda kalmayacağız”..
Ağrımıza hayırlı olsun


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum