AK PARTİ AĞRI'DA İLÇE BAŞKANLIKLARI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

 AK PARTİ AĞRI'DA İLÇE BAŞKANLIKLARI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI
12 Şubat 2022 - 21:11
 





AK PARTİ AĞRI'DA İLÇE BAŞKANLIKLARI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

AK Parti Genel Merkezi tarafından Doğubayazıt, Taşlıçay ve Eleşkirt ilçelerinde genel merkez tarafından görevinden alınan veya istifa eden başkanların yerlerine, yeniden seçilecek olan ilçe başkanları için, üç ilçede genel merkez tarafından temayül yoklaması yaptırıldı.

AK Parti Diyadin ilçe Başkanı Uğur Özmen’in genel merkez tarafından alınacak olması, Diyadin ilçesine gelen yetkililer tarafından yapılan son dakika açıklamasıyla vaz geçildiği anlaşıldı.

Doğubayazıt, Taşlıçay ve Eleşkirt ilçelerinde boşalan ilçe başkanlıkları için temayül yolmasına 22. Dönem Ak Parti Kütahya Milletvekili İl Koordinatörü Abdullah Erdem Cantimur, Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Ağrı Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk ve beraberindeki heyet ile beraber temayül yoklamasında hazır bulundular.

Doğubayazıt ilçesinde de boşalan ilçe başkanlığı seçimi içinde temayül yoklaması yapıldı.

Temayül yoklamasında Belediye Meclis üyeleri, İlçe Teşkilat ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle başkanları ve köy başkanları oy kullandılar.

3 ilçede yapılan temayül oylaması sonuçları genel merkezden gelen yetkililer tarafından açıklanmadı.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum