BAŞKAN ALİ EFE'DEN EĞİTİMDE DESTEK

BAŞKAN ALİ EFE'DEN EĞİTİMDE DESTEK
22 Eylül 2021 - 17:32
DOĞUBAYAZIT TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN EĞİTİM YARDIM
Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanlığı tarafından 650 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye malzemeleri ve ayakkabılar dağıtılmak üzere Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla her yıl gerçekleştirilen eğitim yardımları kapsamında, Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü teslim edildi.

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe merkez ve köylerde tespit edilen okullarda, eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Ali Efe tarafından malzemeler koliler halinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürleri Nuri Akkuş ve Firdevs Gengil’e teslim edildi.

Başkan Ali Efe “Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2021-2022 eğitim öğretim yılında başta öğrencilerimize ve eğitim camiasında görev yapan tüm öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nuri Akkuş ve Firdevs Gengil, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası’na eğitime sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum