BAŞKAN M. SENA GEÇİT, SORUNLARI SÖYLEDİ ZİYARETLERİ KABUL ETTİ

BAŞKAN M. SENA GEÇİT, SORUNLARI SÖYLEDİ ZİYARETLERİ KABUL ETTİ
25 Mart 2022 - 06:11
 

BAŞKAN M. SENA GEÇİT, SORUNLARI SÖYLEDİ
ZİYARETLERİ KABUL ETTİ

AK Parti Doğubayazıt ilçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, atandığı ilk saatlerde, AK Parti İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Doğubayazıt Ticaret Odası Başkanı Ali Efe ve İş İnsanları ile beraber, Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ve Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a Gürbulak Gümrüğünün sorunlarını, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’ye ise Gazi Mecliste Doğubayazıt’ın sorunlarını detaylı bir şekilde dile getirmişlerdir.

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanlık görevine AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan, İnşaat Mühendisi Mehmet Sena Geçit, parti binasında tebrikleri kabul ediyor.

Doğubayazıt halkının derdi ile dertlenen, mütevazi, dürüst, halk tarafından sevilen, şahsiyetli kişiliği ile vatandaşların ilgi odağı çiçeği burnundaki yeni Başkan Mehmet Sena Geçit, başkan olduğu andan itibaren, sabah saat 9.30’dan akşam saat 17.30’a kadar AK Parti Doğubayazıt ilçe binası ziyaretçi akınına uğramaktadır.

Parti binasına gelen ziyaretçilerin arasında 2001 yılından itibaren AK Parti Teşkilatlarında görev almış yöneticiler ve üyeler, STK temsilcileri, muhtarlar derneği, köy ve merkez muhtarları, basın mensupları, kanaat önderleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretlerine devam etmektedirler.





 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum