DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ PASİFİK TELEKOMÜNİKASYON İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Doğubayazıt Belediye Başkan vekili Kemal Gültekin PASİFİK TELEKOM – ÇAMKIRAN GROUP yetkilisi Murat Çamkıran ile Belediye Başkanlığı odasında sözleşme imzaladılar

DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ PASİFİK TELEKOMÜNİKASYON İLE SÖZLEŞME İMZALADI
31 Ocak 2021 - 22:55
DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ PASİFİK TELEKOMÜNİKASYON İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Doğubayazıt Belediye Başkan vekili Kemal Gültekin PASİFİK TELEKOM – ÇAMKIRAN GROUP yetkilisi Murat Çamkıran ile Belediye Başkanlığı odasında sözleşme imzaladılar.

Telefon ve internet hizmetlerinde özelleştirme yapıldığı tarihten beri Ülke geneli Kamu Kurumları, STK, Özel sektör ve Bireysel kullanıcılara hizmet sunan PASİFİK TELEKOMÜNİKASYON Ülke Distribütörü olan Erzurum Merkezli ÇAMKIRAN GROUP Firmasının Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini kapsayan projesi dahilinde Kars, Van ve Ağrı ilinde başlatmış oldukları bireysel kullanıcı olarak da internet hizmeti vermektedirler.

Günümüz itibariyle kullanılan hizmetten çok daha kaliteli ve %50- %70 oranlarında avantajlı fiyatlı hizmetleri artık 26.01.2021 tarihinde Doğubayazıt Belediyesi ile yaptıkları hizmet protokolü ile Belediyenin hem kullandığı hizmetin kalitesi çok daha iyi olacak hem de şu ana kadar alınan hizmete karşılık %15-%20 ödenen faturalar daha az ödenecektir.
 PASİFİK TELEKOM - ÇAMKIRAN GROUP Firmasının yıllardır hizmet sunduğu Belediyeler ve Kamu Kurumlarından oluşan hatırı sayılır bir Referans listeleri de vardır.

Ağrı ilinde Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, ESOB Özel sektörün önde gelen birçok firması da bunlardan bazıları.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum