KAYMAKAM AKPINAR, AŞI İÇİN KÖY KÖY GEZİYOR

KAYMAKAM AKPINAR, AŞI İÇİN KÖY KÖY GEZİYOR
11 Eylül 2021 - 08:07
DOĞUBAYAZIT KAYMAKAMI MEHMET KEMAL AKPINAR VATANDAŞLARIN AŞI OLMASI İÇİN KÖY KÖY GEZİYOR

Doğubayazıt ilçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, vatandaşların aşı olması için Doğubayazıt’taki köy ziyaretleri kapsamında Demirtepe, Örtülü, Bozkurt, Bardaklı, Gültepe Sazoba, Buyureti köylerini ziyaret ederek köydeki vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Kaymakam Akpınar, vatandaşlara normal hayata dönmemiz için aşının son derece önemli olduğunu ve yapılan aşılar ile ülkemize sağlıklı günler geleceğini belirtti.

Akpınar, gittiği her köyde, köy muhtarı ve köy ahalisi ile köy meydanlarında ve evlerine misafir olarak bir araya geldi, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar, köydeki köy okullarını ziyaret etti. Öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek okuldaki eğitim-öğretim hakkındı bilgi aldı. Öğrencilere hediyeler dağıttı. Köydeki okul idarecilerinden okulların sıkıntıların olup olmadığı hakkında bilgi aldı. Köylerde yapımı devam eden köy camileri ve taziye evlerinde incelemelerde bulundu.

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, son olarak Buyureti köyünde Musa Koç ve Tekin Eren'in kurmuş olduğu meyve ve sebze bahçesini ziyaret etti. Akpınar, devasa bir bahçeye dönüşen Buyuretti köyündeki tarlada incelemelerde bulunarak vatandaşlardan detaylı bilgi aldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum