SAVCI SAYAN, SÖZÜMÜZ SÖZ DEDİ AĞRI'DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GÜNDE 2 KİLO ET DAĞITIMINA BAŞLADI

Ağrı'nın medarı iftiharı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Et Kombinası kesimhanesinde kasap elbisesini giydi etleri parçalayıp paket yaptı.

SAVCI SAYAN, SÖZÜMÜZ SÖZ DEDİ AĞRI'DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GÜNDE 2 KİLO ET DAĞITIMINA BAŞLADI
03 Nisan 2022 - 10:58



AĞRI BELEDİYE BAŞKANI SAVCI SAYAN’DAN RAMAZAN AYI BOYUNCA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GÜNDE 2 KİLO ET

Ağrı'nın medarı iftiharı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Et Kombinası kesimhanesinde kasap elbisesini giydi etleri parçalayıp paket yaptı.

Ağrı’da ihtiyaç sahibi aileler olarak şu ana kadar Ağrı Belediyesine müracaat eden 500 aileye, belediye personelleri tarafından günde 2 kilo et dağıtımına başlandı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından paylaşmış olduğu ‘Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza günde 2 kilo et bizden” çağrısının ardından Ramazan ayının ilk gününde Ağrı Et Kombinası kesimhanesine giderek kasaplarla birlikte et kesip, paketleyip, araca yükledi.

Sözüm söz diyen Başkan Sayan, ‘Değerli hemşerilerim; sözümüz söz, durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza et dağıtımı yapacağımızı belirtmiştik. Ramazan ayının birinci gününden itibaren dağıtım işlerimize başlıyoruz. İlk gün belki biraz aksaklıklar olabilir her bir noktaya dört dörtlük ulaşamayabiliriz ama inşallah bir iki gün içerisinde sağlıklı şekilde her noktaya ulaştırmaya çalışacağız. ‘ dedi.

Başkan Sayan, ihtiyaç sahibi vatandaşların müracaatlarını aldıklarını da belirterek, ‘Değerlendirmemizi yaptık ve inşallah en kısa zamanda maddi durumu iyi olmayan kardeşlerimize burada gördüğünüz hijyenik şekilde et kombinamız tarafından kesilen bu etler Ağrı’da ki kardeşlerimize sağlıklı bir şekilde ulaştırılacaktır.’ şeklinde konuştu.

Başkan Sayan’ın sosyal medya hesaplarından “Ramazanda evime et alamıyorum, alacak durumda değilim diyen her aileye günde 2 kilo et bizden.. Yeterki haberimiz olsun..” yapmış olduğu açıklamanın ardından “Etlerinizi alın. Vermezse neden yapamayacağın şeyi söyledin deyin.” Paylaşımında bulunan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’a ise kesimhane şu yanıtı verdi.
“Uzaklarda oturup Ağrı’ya laf yetiştirmeye kalkışma, biz söz verdik yapıyoruz. Eğer katkı yapmak istiyorsan sende et alamayacak durumda ki insanlara yardımcı olabilirsin. Pek inanmadım ama çünkü sen hep yükseklerden uçarsın, sen hep böyle zenginlerle oturursun, yersin, içersin.”

Et kesiminin ardından Başkan Sayan, hazır hale getirilen etleri paketledi, araca yerleştirdi. Ağrı Belediyesine bağlı ekipler müracaat eden vatandaşlara ramazanın ilk gününde ulaştırmaya başlandı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum