SPORCULAR MÜDÜR KÖKREK VE MÜDÜR BUDAK'I ZİYARET ETTİLER

SPORCULAR MÜDÜR KÖKREK VE MÜDÜR BUDAK'I ZİYARET ETTİLER
21 Ağustos 2022 - 16:20
 
SPORCULAR MÜDÜR KÖKREK
VE MÜDÜR BUDAK’I ZİYARET ETTİLER
 
Ağrı İbrahim Çeçen Vakfı tarafından 2021 yılının Eylül ayında başlatılan IC Elit Akademi projesinde yer alan 2009 doğumlu sporcular, 21 Ağustos’ta yapılacak olan Milli Takım Bölge elemeleri öncesinde Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve İl Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak'ı makamında ziyaret ettiler.

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, proje antrenörleri Sacit Demir, Yunus Temel ve Canip Gökçe’nin de yer aldığı sporcu kafilesi ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve İl Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, sporculara başarı dileğinde bulundular.

Ağrı’da yapılacak her çalışmayı önemsediklerini söyleyen Kökrek,” Tüm sporcu kardeşlerime seçmelerde başarılar diliyorum. Bu güzel projenin açılışında yer almıştım. Bizde kurum olarak projeye paydaş olup antrenörler konusunda gereken desteği verdik. Umarım bir yıllık çalışmanın karşılığını alacak güzel haberlerle dönersiniz. Bizde gerek kurumsal olarak gerek şahsi olarak elimizden gelen her türlü desteği sizlere sağlamaya devam edeceğiz “dedi.

IC Vakfı Sporcularından Cemil Budak'a Ziyaret

İbrahim Çeçen Vakfı'nın IC Elit Akademi projesi kapsamında 2009 doğumlu sporcuları Ağrı İl Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak'ı ziyaret ettiler.

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ve antrenör heyetinin eşlik ettiği kafile ile bir süre görüşen Budak, geçmiş deneyimlerini paylaşarak sporculara moral verdi.

Ağrı'nın sporun her alanında sağlam altyapılara ihtiyacı olduğunu söyleyen Budak "Bizim her branşta sağlam bir altyapıya ihtiyacımız var. Kısa vadeli değil uzun vadeli projeleri daha çok önemsemeliyiz. IC Elit Akademi projesi Ağrı için örnek projelerden biri. Uzun vadeli bir spor yatırımı var projede. Bu projede destek sağlayan İbrahim Çeçen Vakfı'na gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu tarz çalışmaları sporun diğer branşlarında yaygınlaştırmak için birlikte çalışmamız gerekiyor. Bu vesile ile seçmelere katılacak çocuklarımıza başarılar diliyorum. İnşallah hepsi hayallerine kavuşacaktır." dedi.

Ziyaret sonrası ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, tarafından projeye olan katkıları dolayısı ile Hasan Kökrek ve İl Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak’a plaket takdim edildi.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum