VALİ DR. OSMAN VAROL, DİYADİN'DE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ DR. OSMAN VAROL, DİYADİN'DE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
13 Mayıs 2022 - 16:48 - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 - 16:56
 
 
VALİ DR. OSMAN VAROL,
DİYADİN’DE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Vali Varol’dan Diyadin Kaymakamlığına Ziyaret
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Erzurum Çat Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ nün onayı ile Diyadin Kaymakam V. / Belediye Başkan V. olarak atanan Mustafa Karali’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Diyadin Kaymakamlığında, Diyadin Kaymakam V./Belediye Başkan V. Mustafa Karali, ilçe protokol üyeleri ve çocuklar tarafından karşılanan Vali Varol, Karali ile makamında bir süre görüşerek görevinde başarılar diledi.

Varol, Diyadin Belediyesini Ziyaret Etti
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Diyadin Belediyesine ziyarette bulunarak çalışma toplantısı gerçekleştiren Vali Varol; belediyenin hizmetleri, yürütülen projeler ve ilçenin genel durumu hakkında Diyadin Kaymakam V./Belediye Başkan V.  Karali’den bilgi alarak jeotermal kaynaklara, zengin maden yataklarına ve eşsiz doğal güzelliklere ev sahipliği yapan Diyadin’e değer katmak için yürütülen çalışmalarda yetkililere kolaylıklar diledi.

Vali Varol’dan Şehit Ailesine Ziyaret
Vali Varol, Şehit Nizamettin Karakuş’un Diyadin’de yaşayan ailesini evlerinde ziyaret etti. Şırnak’ta 1995 yılında iç güvenlik operasyonunda şehit düşen Piyade Er Nizamettin Karakuş’un emaneti olan kıymetli ailesi ile yakinen ilgilenen Vali Varol, Devletimizin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade etti. Vali Dr. Osman Varol, şehitlerimizin aziz hatıralarını yüreğimizde taşımanın ve yaşatmanın, onların emaneti olan değerli ailelerinin yanında olmanın üzerimize düşen milli bir görev, görevin ötesinde de bir vefa borcu olduğunu belirtti. Vatanı ve milleti uğruna en kıymetli varlıkları olan canlarını feda eden aziz şehitlerimize minnettar olduklarını ifade eden Vali Varol, Şehidimiz Nizamettin Karakuş’u rahmet ve dua ile andı.

Esnafla bir araya gelen Vali Varol, vatandaşların dertlerini dinledi.
Cuma’nın huzurunun ve baharın neşesinin çarşı pazara yansıdığı Diyadin’de Vali Varol, işletmelerinde tek tek ziyaret ettiği esnafla bir süre sohbet etti.
Ziyaretleri sırasında bir araya geldiği vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyen Vali Dr. Osman Varol, Diyadin’e değer katacak çalışmaların yürütüldüğünü, hemşehrilerimizin beklentilerinin bu çalışmalara yön verdiğini vurguladı. Vali Varol, mahalle kültürünün devamlılığında ve toplumsal değerlerin korunmasında önemli bir role sahip olan esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek ziyaretini noktaladı.

Diyadin Kaymakam V./Belediye Başkan V. Mustafa Karali, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Vali Dr. Osman Varol’a teşekkür etti.
Ziyaretlerinde Vali Varol'a Diyadin Kaymakam V./Belediye Başkan V. Mustafa Karali ve ilçe protokol üyeleri eşlik etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum