VALİ VAROL, AĞRI ÇOCUK DESTEK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ VAROL, AĞRI ÇOCUK DESTEK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
27 Ocak 2022 - 21:06
 
 
AĞRI ÇOCUK DESTEK MERKEZİNİ
VALİ DR. OSMAN VAROL, ZİYARET ETTİ
Ağrı Çocuk Destek Merkezini ziyaret ederek merkezde konaklayan çocuklar ve yabancı uyruklu gençlerle bir araya geldi.

Vali Varol, çocuklarımızın ve yabancı uyruklu gençlerimizin geçici süre ile bakım ve korunmalarının sağlandığı ve toplumsal ilişkilerinin düzenlenmesine yönelik çalışmaların yürütüldüğü merkezde incelemelerde bulundu.

Merkezdeki incelemelerini sürdüren Vali Dr. Osman Varol, çocuklarımızın temel gereksinimlerini karşılamak, fiziksel, duygusal, psikolojik ve sosyal ihtiyaçlarını belirleyerek gerekli müdahaleleri gerçekleştirmek amacıyla yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ağrı Çocuk Destek Merkezindeki incelemelerinin ardından Vali Varol, merkezdeki çocuklarımızla bir araya gelerek sohbet etti.

Vali Varol, gelecek hedefleri ve hobileri hakkında bilgi aldığı gençlerimizle yakından ilgilendi.

Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Dr. Osman Varol’a, ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten gençler tarafından hediye takdim edildi.

Son olarak yetkililer ile çalışma toplantısı gerçekleştiren Vali Dr. Osman Varol, her çocuğun eşit şartlarda, mutluluk ve huzur içerisinde yaşamasına olanak tanımak amacıyla yürütülen faaliyetlerin önemine vurgu yaparak kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum