AĞRI BELEDİYE BŞK.YRD. TUNÇ'A AK PARTİ MERKEZ İLÇEDE ZİYARET

AĞRI BELEDİYE BŞK.YRD. TUNÇ'A AK PARTİ MERKEZ İLÇEDE ZİYARET
30 Ocak 2022 - 16:00

AĞRI BELEDİYE BŞK.YRD. TUNÇ'A AK PARTİ AĞRI MERKEZ İLÇEDE ZİYARET

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı M. Nuri Yıldız ve Merkez Yönetim Kurlu Üyeleri, Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç’u makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Ağrı Belediyesini mart 2019 yerel seçimlerde ezici bir çoğunluk ile HDP'nin elinden alan Savcı Sayan, başkanlığında kazanılan belediyede 2021'de ne gibi hizmetlerinin yapıldığını ve 2022 yılında nelerin yapılacağı hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ağrı Belediyesi ve AK Parti Ağrı il teşkilatının nasıl koordineli çalıştığını ve bundan sonrada nasıl çalışacakları hakkında istişarelerde bulunuldu.

AK Parti Merkez ile Teşkilat Başkanı M. Nuri Yıldız yaptığı açıklamasında “Ağrı ilinde yağan yoğun kar nedeniyle hava soğukluğun eksi 33 dereceleri bulduğu ilimizde ana caddeler, ara caddeler ve mahallelerde belediye olarak yapılan çalışmalarda çok memnunuz. Ağrı ilinde AK Parti Belediyesi olarak 2021 yılında yapılan çalışmalar ve 2022 yılında yapılacak çalışmaların neler olacağı hakkında başkan yardımcılarımız ile bilgi alışverişinde bulunduk. dedi

Başkan yardımcısı Ahmet Tunç, yaptığı açıklamasında “Ağrı Belediyesine gelen sorunu olan hiçbir vatandaş sorunu çözülmeden geri çevrilmemiştir. Gerek Savcı Sayan, Başkanımız gerek başkan yardımcıları olarak bizlerin ellerinde ne gelmişse bugüne kadar yapmış ve bundan sonrada halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkanımız Savcı Sayan, Ağrı’da kimsesizlerin kimsesi olmuştur. Belediye olarak yaptığımız hizmetlerin dışında fakir fukaranın her zaman yanında olmuşuz. Başkanımız Savcı Sayan’ın Ağrı’ya yaptığı hizmetleri her zaman Türkiye’de gündem olmuştur. Hedefimiz Ağrı’yı marka şehir yapmaktır. dedi

Ağrı Belediye’sinin çalışmaları ve sorunlarının konuşulduğu ziyarette, Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç, AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı M. Nuri Yıldız’a ziyaret anısına plaket takdim etti.

Başkan yardımcı Ahmet Tunç, tarafından gelen misafirlere yapılan ikram ardında çekilen fotoğraflar ile ziyaret son buldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum